Herontwikkeling vervuilde locaties

Arcadis In-Situ Technieken is al decennia lang toonaangevend op het gebied van grondsanering en bodembeheer. Wij bieden u een totaaloplossing voor de sanering van vervuilde grond en grondwater.  Na de werkzaamheden ontvangt u een beschikking van de overheid die aantoont dat de locatie gesaneerd is. De weg is nu vrij voor herontwikkeling.

De herontwikkeling van vervuilde grond herbergt risico’s doordat de soort, mate en omvang van vervuiling vaak moeilijk in te schatten zijn. Wij nemen deze risico’s voor u weg door bodemsaneringen voor een vaste prijs en met een gegarandeerde uitkomst uit te voeren. Alle benodigde werkzaamheden voor deze herontwikkeling nemen wij u uit handen. Denk daarbij aan: onderzoeken, afstemming met betrokken partijen, sloop opstallen en natuurlijk de sanering zelf.

Arcadis In-Situ Technieken is een wereldwijd opererend bedrijf, met experts die passende oplossingen bieden voor zeer complexe milieuvraagstukken. Met deze aanpak verzorgen wij oplossingen die het beste aansluiten bij uw specifieke situatie. Daarbij houden we rekening met diverse aspecten, zoals vergunningen, (gebouwde) omgeving en zaken als ecologie, water en infrastructuur. We denken graag met u mee over de beste oplossing die aansluit bij uw doelen en beoogde resultaat.

Onder projecten vindt u enkele praktijkvoorbeelden. Wilt u meer informatie of heeft u vragen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Neem contact met ons op » Bekijk onze projecten »

×