Bodemsanering

Arcadis In-Situ Technieken is uw partner en wereldwijde speler op het gebied van bodemsanering. Ons bedrijf is gespecialiseerd in in-situ bodemsanering, een techniek waarbij grond en grondwater zonder stagnatie van bedrijfsactiviteiten gesaneerd wordt. Onze specialisten bieden passende oplossingen voor complexe vraagstukken. Ook biedt Arcadis In-Situ Technieken een totaaloplossing waardoor u voor een project één aanspreekpunt en partner heeft.

In Arcadis In-Situ Technieken treft u een ervaren partner voor in-situ bodemsaneringen, ook wel in-situ remediation genoemd. Bij deze vorm van bodemsanering wordt er geen grond afgegraven, omdat de verontreiniging ter plaatse wordt aangepakt. Uw voordeel: alle bedrijfsactiviteiten gaan gewoon door. Wij analyseren welke techniek of combinatie van technieken voor uw locatie de beste oplossing biedt. Hiervoor beschikken wij over een breed team van specialisten met diepgaande kennis over saneringstechnieken en verontreinigingen, zoals asbest, styreen, 1,4-dioxaan, PFOS en andere ‘emerging contaminants’.

Tijdens een in-situ bodemsanering gaan uw bedrijfsactiviteiten gewoon door, zodat de impact van de bodemverontreiniging op uw bedrijf minimaal is. Arcadis In-Situ Technieken beschikt over eigen, specialistisch materiaal en voeren bodemsaneringen op een zeer kostenefficiënte wijze uit.

Met Arcadis In-Situ Technieken heeft u één partner en aanspreekpunt voor een gehele bodemsanering. Wij geven u deskundig advies, verzorgen het ontwerp en voeren de bodemsanering uit. Voor alléén een advies, ontwerp of uitvoering kunt u ook bij ons terecht.

Meer  informatie over onze projecten en dienstverlening laten wij graag zien aan de hand van onze praktijkervaring.

Neem contact met ons op » Bekijk onze projecten »

×